IMPLANTDENTAR

DINȚII PIERDUȚI NU TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ LIPSĂ PENTRU TOATĂ VIAȚA



Ești interesat?

FĂ-ȚI O PROGRAMARE!





Numele tău *

Număr de telefon *

Motiv programare *

Selectează data *




ASPECT NATURAL


Înlocuirea unui dinte lipsă cu un implant dentar este soluția ce oferă cel mai natural aspect al danturii



CONFORTABIL


Implanturile redau capacitatea de a mesteca și vorbi, fără a fi nevoie de adezivi, cum se întâmplă la protezele clasice



DURABILITATE


Îngrijit corespunzător, un implant dentar are durata de viață lungă, putând să ajungă până la 25 de ani


CE ESTE UN IMPLANT DENTAR


Un implant dentar este un dispozitiv medical care se introduce de către chirurg în osul maxilar printr-o manoperă chirurgicală. Este o rădăcină artificială care se aseamănă cu un șurub, fiind confecționată din materiale prietenoase cu organismul (titan de puritate înaltă, zirconiu etc.). Datorită biocompatibilității sale, riscul ca implantul dentar să fie respins de organism este redus.
Implantul dentar are rolul de a oferi suport pentru un dinte artificial (coroană) sau pentru o lucrare dentară – dacă vorbim de mai mulți dinți lipsă. Implantul propriu-zis este piesa metalică ce se fixează în os, care nu este vizibilă în gură. Ca tratamentul cu implant dentar să fie complet, pașii următori vor cuprinde etapa protetică (realizată de medicul specialist în protetică, în colaborare cu laboratorul).
Implantul dentar înlocuiește unul sau mai mulți dinți pierduți (din cauza cariilor, traumatismelor, parodontozei) crescând calitatea vieții pacientului.


CÂND ESTE IMPLANTUL RECOMANDAT


1. Când lipsesește un singur dinte – optând pentru un implant dentar, se evită șlefuirea dinților vecini, așa cum se întâmplă în cazul unei punți dentare;

2. Când dinții din spate lipsesc – o punte dentară clasică nu este posibil de realizat dat fiind că nu există un dinte de suport în spate;

3. Când lipsesc toți dinții – singura variantă clasică de restaurare în astfel de situații este proteza totală mobilă. Protezele dentare pe implanturi permit pacientului să mestece mai bine, să vorbească mai clar și au o stabilitate superioară celor clasice.



DIN CE ESTE ALCĂTUIT UN IMPLANT DENTAR

Un sistem complet de implant dentar este alcătuit din trei părți principale





Componentele unui implant dentar

Ce cred copiii despre noi?

Implantul dentar reprezintă un dispozitiv medical a cărui alcătuire se aseamănă foarte mult cu cea a unui dinte natural. Un implant dentar prezintă 3 componente, după cum urmează:

1 – implantul propriu-zis;

2 – bontul protetic;

3 – coroana sau lucrarea dentară.




1. IMPLANTUL PROPRIU-ZIS


Implantul propriu-zis este acea componentă care se înșurubează în os, fiind echivalentul rădăcinii unui dinte natural. Este singura componentă care nu se vede în gură.



2. BONTUL PROTETIC


Bontul protetic are rolul de a face legătura între implantul dentar propriu-zis și coroana dentară. Acesta poate fi de mai multe tipuri. Pentru fiecare caz în parte specialistul alege varianta potrivită.



3. LUCRAREA DENTARĂ


În funcție de situația clinică a pacientului, pe bontul protetic se pot aplica: coroană (lipsește un dinte), punte (lipsesc mai mulți dinți), sau proteză (lipsesc toți dinții). Acest pas face parte din etapa protetică.


LA DENTALDiM LUCRĂM CU IMPLANTURI DENTARE DE LA FURNIZORI PREMIUM


IMPLANT STRAUMANN


Implantul dentar Straumann este considerat a fi unul dintre cele mai bune tipuri de implant, fiind alcătuit din 85% titan și 15% zirconiu. Datorită zirconiului, rezistența acestor implanturi este foarte mare. Implanturile denatre Straumann prezintă o biocompatibilitate ridicată și integrare osoasă crescută.


IMPLANT NEODENT


Sistemele de implanturi dentare Neodent (brand din cadrul Straumann Group) se concentrează pe conceptele de tratament progresiv, precum tratamentul imediat, prin soluții moderne și fiabile, pentru a permite disponibilitatea și accesibilitatea tratamentului. Astfel specialiștii DentalDiM pot crea zâmbete noi în fiecare zi.



Care sunt etapele tratamentului cu implant dentar?

Ce cred copiii despre noi?

1. Primul pas constă în realizarea unor investigații pentru a ne asigura că starea de sănătate a pacientului permit o astfel de intervenție (analize de sânge – hemoleucograma, glicemie etc.), și investigații imagistice (radiografii, CT) ce oferă informații despre calitatea osului; 

2. Adiție de os (dacă densitatea osoasă nu este suficientă) – în funcție de situația clinică a pacientului, implantul dentar poate fi introdus în cadrul aceleiași ședințe sau după 6-9 luni de la adiția osoasă;

3. Inserarea implantului dentar – se realizează sub anestezie locală. Este o manoperă rapidă și nedureroasă.






Completează formularul de mai jos și în cel mai scurt timp vei fi contact de echipa DentalDiM pentru a confirma ziua și ora programării

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE ACUM


Numele tău *

Număr de telefon *

Motiv programare *

Selectează data *



TELEFON

0784 111 223


WHATSAPP

0784 111 223


FACEBOOK

fb.com/dentaldim


E-MAIL

contact@dentaldim.ro

dentaldim-bottom-logo-big

DENTALDiM este alegerea ta atunci când vine vorba de calitate și profesionalism.

Te asteptăm cu drag să ne vizitezi!

Copyright DENTALDiM Pro Clinica 2019. Toate drepturile rezervate.